Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gasten van “The Garden Cottage”, Meerstraat 2, 5358 NP te Huisseling.

Reservering en bevestiging
Een verblijf in “The Garden Cottage” kunt u via AirBnB, telefonisch of per e-mail boeken. Indien u telefonisch of per email gereserveerd heeft sturen wij u altijd een schriftelijke bevestiging, waarna uw reservering definitief is. Het minimale verblijf is drie overnachtingen.

Betaling
Het totale bedrag van uw reservering dient voor aankomst te worden voldaan. U kunt het bedrag voor aankomst overmaken op bankrekeningnummer 
NL54 RABO0146.3662.63 tnv “The Garden Cottage” met vermelding van uw voor- en achternaam en aankomstdattum.

Prijzen
De overnachtingsprijs is inclusief water, electriciteit (exclusief saunagebruik) en BTW. Het gebruik van bedlinnen, handdoeken en badjassen is tevens inbegrepen. De overnachtingsprijs is exclusief toeristenbelasting (EUR 1,10 p.p.p.n).

Wij hanteren een vaste toeslag voor schoonmaakkosten per verblijf. Zie prijzen 2021.

Tijdens de zomermaanden en tijdens de kerst periode hanteren wij een hoger tarief. Zie prijzen 2021.

Annulering
Mocht u onverhoopt uw verblijf willen annuleren dan dient u ons zo spoedig mogelijk hierover te informeren.

Geen beschikbaarheid
Wij zullen uw reservering alleen annuleren als uw accomodatie niet meer beschikbaar is, door voor ons oncontroleerbare factoren en/of overmacht. Denk hierbij aan brand, langdurige stroomuitval of ernstige wateroverlast. In dit geval zullen wij u het volledige bedrag terugbetalen. Ongeacht de omstandigheden gaat onze aansprakelijkheid niet verder dan het totale bedrag van de aangegane huurovereenkomst. 

Kinderen
Helaas bieden wij geen mogelijkheid voor het overnachten van kinderen.

Overnachting
U dient minimaal drie overnachtingen bij ons te boeken. Onze accommodatie is geschikt voor maximaal twee personen. Het is niet toegestaan om met meer dan twee personen in “The Garden Cottage” te overnachten en/of te verblijven.

Bezoekers / Onderverhuur
Het is niet toegestaan om de accommodatie onder te verhuren danwel om gasten te ontvangen tijdens uw verblijf. Feesten zijn niet toegestaan.

Inchecken / Uitchecken
Inchecken kan vanaf 16:00 uur t/m 20:00 uur. Graag horen wij uiterlijk een dag voor aankomst, hoe laat u ongeveer verwacht te arriveren. Uitchecken kan op werkdagen tot 10:00 uur. U dient bij vertrek de accommodatie netjes achter te laten.

Parkeren
Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeren is op eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade aan uw voertuig.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastvrouw de sleutels bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van “The Garden Cottage”. Bij het uitchecken dient u de sleutels weer in te leveren bij de gastvrouw.

Veiligheid
Een EHBO doos, brandblusser, en blusdeken bevinden zich in het op de door de gastvrouw aangegeven plaats. I.v.m. brandgevaar is het gebruik van eigen kook/bak apparatuur (bijv. gourmet stel, friteuse, steengrill, e.d.) NIET toegestaan.

Voor uw en onze veiligheid heeft “The Garden Cottage” een koolmonoxide melder en een brandmelder. Daarnaast zijn er op het terrein bewakingscamera’s aanwezig.

Self-Catering
“The Garden Cottage” is een self-catering accommodatie met keuken en derhalve wordt er GEEN ontbijt geserveerd. Graag verwijzen wij u naar onze informatiemap voor de dichtsbijzijnde supermarkten en restaurants in onze omgeving.

Sauna en zwembad gebruik
“The Garden Cottage” beschikt over een ruime sauna en verwarmd buitenbad. Bij het gebruik van de sauna dient u de algemene hygiëne te betrachten. Per saunagebruik rekenen wij een toeslag van EUR 25 voor de kosten van elektriciteit en het gebruik van saunahanddoeken.

Zwembad gebruik geldt alleen tijdens de zomermaanden, als de weersomstandigheden het toelaten en uitsluitend na overleg met de gastvrouw. Het zwembad is helaas niet volledig prive en wordt gedeeld met de eigenaren. Wij zullen waar mogelijk uw privacy respecteren.

Toegankelijkheid
“The Garden Cottage” is rolstoelvriendelijk, alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Rolstoelgebruikers dienen wel rekening te houden met een 5 cm hoge drempel bij de tuindeuren en lage drempels (ca. 2 cm) bij de binnendeuren. Het overdekt terras heeft een opstap van 12 cm.

Sociaal ongepast gedrag
De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot “The Garden Cottage” ontzeggen en/of weigeren. Dit kan zonder nadere mededeling en zonder restitutie van de verblijfskosten.

Huisdieren / Dieren op het terrein
Omdat wij zelf dieren hebben, kunnen wij helaas niet toestaan dat u huisdieren meeneemt. Wij maken uiteraard een uitzondering voor gasten die een geregistreerde hulphond hebben. U moet deze registratie uiteraard wel kunnen overleggen. Het is verboden om de dieren op het terrein van “The Garden Cottage” te voeren. Het aanraken van de dieren gebeurt op eigen risico.

Roken
Bij “The Garden Cottage” is roken verboden op het gehele terrein. Kaarsen mogen niet onbeheerd branden.

Internet
“The Garden Cottage” biedt een gratis WiFi gasten netwerk aan.

Schade / Vernieling
Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van verlies of diefstal van uw eigendommen tijdens uw verblijf in het apartement. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dan dient u de gastvrouw hiervan meteen op de hoogte te stellen. Schade en gevolgschade kan op de huurder worden verhaald.

Privacy
Met inachtneming van de wet AVG (Bescherming Persoonsgegevens) zal “The Garden Cottage” strikt vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaan. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming. 
Het e-mailadres dat u verstrekt tijdens het reserveringsproces, kan gebruikt worden voor nieuwsbrieven tenzij u aangeeft deze niet te willen ontvangen. Mocht u deze e-mails in een later stadium alsnog niet willen ontvangen, kunt u zich afmelden door ons een e-mail te sturen ovv. Afmelding Nieuwsbrief.

Reacties zijn gesloten.